Metallikeräyksen tuotto jo yli 15 000 euroa

VIMPELIN Yrittäjien romumetallikeräykseen on lahjoitettu 236 325 kiloa metallia.

Joukossa on muun muassa 30 autoa, kuusi perunapuimuria, 200 auton vannetta, 20 kaasugrilliä, 80 polkupyörää, mopoja, peltikattoja, 4 000 kiloa tyhjiä maalipurkkeja ja peräkärryjä. Keräyksen tuotto, joka menee Vimpelin Vedolle, on ylittänyt 15 000 euron rajapyykin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.