Järviseudun Sanomat avaa kirjoituskilpailun nuorille

Julkaistu:

Aihe:

Tällä kertaa aiheena on ainutlaatuinen Lappajärvi, jossa järveä voidaan lähestyä fiktiivisesti, asiapohjalta tai luovuutta käyttäen tekstin keinoin. Kilpailuun voivat osallistua Lappajärvellä asuvat tai kirjoilla olevat opiskelijat alkaen yläasteen 9. luokkalaisista lukion kolmasluokkalaisiin. Myös ammattioppilaitoksen vuosikurssit 1.–3. voivat osallistua kilpailuun, mikäli opiskelijan kotipaikkakunta on Lappajärvi. Yläikäraja osallistumisen on 19 vuotta.  

Kirjoitukset tulee lähettää 20. joulukuuta mennessä Järviseudun Sanomien sähköpostiin, toimitus(at)jarviseudunsanomat.fi, otsikkokenttään JSS kirjoituskilpailu ja oma nimi. Päivämäärän jälkeen toimitettuja kirjoituksia ei huomioida. Kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kirjoituksella per kirjoittaja. 

Arvovaltainen raati lukee kirjoitukset, ja voittaja julkistetaan tammikuussa. Kilpailun pääpalkintona on kannettava tietokone ja hyviä kirjoituksia palkitaan lohdutuspalkinnoin. 

Mainos

Järviseudun Sanomat pidättää oikeuden kirjoitusten julkaisemiseen printissä ja/tai digitaalisessa muodossa. 

SEURAAVAKSI kirjoituskilpailu toteutetaan Vimpelissä, ja se kiertää kaikki Järviseutu-Seuraan kuuluvat pitäjät. Aihe vaihtuu paikkakunnittain. Kilpailu voidaan toteuttaa kerran tai kaksi kertaa vuodessa. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.