Anttila sijaistaa peruspalvelujohtajaa

Järvi-Pohjanmaan vastaava hammaslääkäri Jaakko Anttila sijaistaa peruspalvelujohtajaa. Arkistokuva.

Julkaistu:

Aihe:

Haku käynnistetään vuoden vaihteen tienoilla.

Mainos

Penninkangas ehti toimia peruspalvelujohtajana kuuden vuoden ajan. Hän siirtyi virkaan toimittuaan Alajärvellä sosiaalityöntekijänä ja erityispalveluiden johtajana. Hän on toiminut myös maakunnallisen sotetuotannon vastuuvalmistelijana vuosina 2017–2019.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.