Anttila sijaistaa peruspalvelujohtajaa

Järvi-Pohjanmaan vastaava hammaslääkäri Jaakko Anttila sijaistaa peruspalvelujohtajaa. Arkistokuva.
Järvi-Pohjanmaan peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas siirtyy joulukuussa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin sote-palveluiden ja tietojohtamisen ICT digi -kehittämispäälliköksi. Peruspalvelujohtajan sijaisuutta hoitaa Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksen vastaava hammaslääkäri, hammaslääketieteen tohtori Jaakko Anttila Lappajärveltä, kunnes uusi peruspalvelujohtaja valitaan.

Haku käynnistetään vuoden vaihteen tienoilla.

Penninkangas ehti toimia peruspalvelujohtajana kuuden vuoden ajan. Hän siirtyi virkaan toimittuaan Alajärvellä sosiaalityöntekijänä ja erityispalveluiden johtajana. Hän on toiminut myös maakunnallisen sotetuotannon vastuuvalmistelijana vuosina 2017–2019.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.