Raili Tammisesta EL Vimpelin puheenjohtaja

Kultaisten ansiomerkit saivat Sirkka Ahvenkoski, Martti Sunnari, Eino Koskela, Ritva Nygård, Eeva Verkkomäki, Maria Niemi ja Laura Herrala sekä Voitto Lakaniemi,joka ei ollut paikalla. Kuva: EL Vimpeli
ELÄKELIITON Vimpelin yhdistys kokousti 17. marraskuuta Nuorisotalolla. Yhdistyksen puheenjohtajaksi ensi vuodelle valittiin Raili Tamminen.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Tellervo Kivioja, Kaarina Luoma-aho, Raili Tamminen, Raimo Aho, Martti Hotakainen ja Eila Ahvenkoski. Heistä Hotakainen ja Ahvenkoski jatkavat, ja uusina aloittavat Esa Pajala, Leena Ojanperä, Sirkka Ahvenkoski ja Heimo Höykinpuro. Ensi vuonna hallituksessa jatkavat Leena Leppäkangas, Eeva Verkkomäki, Ritva Nygård, Erja Mäenpää, Matti Mäenpää ja Seppo Kataja. Varsinainen toiminnantarkastaja on ensi vuonna Raili Ahonen ja varalla Raija Anttila.

Eläkeliiton Kultaiset ansiomerkit saivat Sirkka Ahvenkoski, Eino Koskela, Voitto Lakaniemi, Ritva Nygård, Martti Sunnari, Laura Herrala, Eeva Verkkomäki ja Maria Niemi. Merkit jakoivat Erkki Ammesmäki ja Raili Tamminen

ENSI vuoden toimintasuunnitelman mukaan yhdistys aikoo osallistua järjestöpäiville ja koulutuksiin mahdollisuuksien mukaan. Kahvikerhon kokoontumisia Nuorisotalolla jatketaan kerran kuukaudessa syyskuulta toukokuulle ja pyritään saamaan niihin erilaista ohjelmaa. Myös karaokekerhoa jatketaan. Oman teatterimatkan lisäksi osallistutaan piirin ja alueen järjestämiin teatteri- ja muihin matkoihin, kutsutaan alueen väkeä elokuviin, tehdään sokkoretki ja muutaman päivän kesäretki kotimaassa kenties yhteistoiminnassa naapuriyhdistysten kanssa. Oman kuoron perustamisesta keskusteltiin kokouksessa.

Liikunnan osalta kävelysähly- ja kuntosalivuoroja sekä bocciakerhon toimintaa jatketaan. Ensi vuonna tutustutaan keilailuun ja tehdä uimahalliretki sekä luontoretkiä. Jäseniä kannustetaan liikkumaan omatoimisesti, osallistumaan liikuntatapahtumiin ja haasteisiin. Hengellisen toiminnan osalta perinteiset kynttiläseurat kuuluvat ohjelmaan, piirin kirkkopäivään aiotaan osallistua ja seurakunnan kanssa järjestetään kesäinen hengellinen tapahtuma sekä joulujuhla ruokailuineen.

Vapaaehtoistyön osalta yhteistyötä muiden järjestöjen ja julkisen sektorin kanssa pyritään käynnistämään ja siten tehostamaan vapaaehtoistyön painoarvoa. 

Vuoden alussa, jäsenmaksun keräämisen yhteydessä, jaetaan jäsentiedote, josta käy ilmi toiminnan päälinjat. Tarkemmin asioista tiedotetaan yhdistyksen nettisivuilla ja facebookissa, jotka pyritään pitämään ajan tasalla. Myös paikallislehtien tapahtumapalstoille toimitetaan tietoa toiminnasta.

YHDISTYS päätti yhtyä piirin kannanottoon omaishoidon tuen verovapaudesta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.