Janne Mäkelä jatkaa Vedossa

Julkaistu:

Aihe:

Koko pesisuransa kasvattajaseuraansa Vimpelin Vetoa edustanut Janne Mäkelä jatkaa miesten Superpesis-joukkueessa kaudella 2021. 38-vuotias kotiuttajajokeri ja Veto ovat solmineet yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Mäkelälle 18. miesten Superpesiksessä. Viime kaudella hän oli lyöjätilaston kymmenes 3+36=49 lyödyllään. 

Vetoa Superpesikseen kaudeksi 2004 nostamassa ollut Mäkelä on pelannut Superpesiksen runkosarjassa kaikkiaan 442 ottelua.Hän on lyönyt runkosarjassa 40+945=985 juoksua.

Kolmen Itä–Länsi-edustuksen Mäkelä kertoo uran jatkoa koskevien mietteiden olleen hyvät viime kauden jälkeen.
– Pronssimitali toi entistä enemmän uskoa. Pystyimme nuorella joukkueella pelaamaan nousujohteisen ja hyvän kauden. Sen jälkeen en hirveästi pitänyt uran jatkoa vaakalaudalla. Keskustelin perheen kanssa ja vihreää valoa tuli, että saan vielä jatkaa pelaamista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.