Kauhava aloittaa yt-neuvottelut talousarvioon liittyen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KAUHAVAN kaupunki aloittaa yt-neuvottelut, jotka liittyvät talousarviovalmisteluun.

–Kaupunki on saavuttanut vuoden 2020 yt-neuvotteluilla niille asetetun taloudellisen tavoitteen. Jotta vuoden 2021 talousarvio saadaan tasapainoon ilman veronkorotuksia, sisältyy budjettiesitykseen 300 000 euron tässä vaiheessa kohdentamaton säästö. Sen vuoksi marraskuussa pitää lain mukaan käydä “alustavat” yt-neuvottelut, kertoo kaupunginjohtaja Markku Lumio.

Tilannetta tarkastellaan ensi keväänä, kun vuoden 2020 tilinpäätös on valmis ja alkuvuoden kehitys tiedossa.

–Mikäli osa säästöstä on kohdistettava henkilöstömenoihin, käydään elokuussa 2021 kahden viikon yt-neuvottelut, joissa keskustellaan tarvittavista toimenpiteistä. Kaupungin johtoryhmä tekee kaikkensa, että yt-neuvottelut vältetään vuonna 2021, Lumio vakuuttaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.