Salmela Vuoden vapaaehtoinen -kisan kärkikymmenikössä

Heikki Salmela Vaaran askelmien avajaissa heinäkuussa 2019. Hänet on palkittu vapaaehtoistyöstä Pro Vimpeli -mitalilla.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vuoden vapaaehtoinen -kampanjan yleisöäänestys on päättynyt. Ehdolla olleet 61 henkilöä keräsivät yhteensä 7849 hyväksyttyä yleisöääntä. Seuraavaksi kampanjan raati kokoontuu valitsemaan Vuoden vapaaehtoisen kymmenen eniten yleisöääniä saaneen ehdokkaan joukosta.

Järjestyksessään seitsemännen Vuoden vapaaehtoinen -kampanjan tavoitteena on jakaa tunnustusta Suomen lukuisille vapaaehtoisille, sekä lisätä vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja arvostusta. 

Kampanjassa eniten ääniä saivat seuraavat henkilöt (aakkostettu kotikunnan mukaan): 

Hattula, Elina Kataja

Helsinki, Riitta Holmlund

Helsinki, Janne Leskinen

Joutseno, Anna-Kaisa Martikka

Kajaani, Marja Hirvonen

Mikkeli, Jarmo Lautamäki

Mynämäki, Maija-Lotta Vauramo

Oulu, Tiia Brockman

Vimpeli, Heikki Salmela

Ylöjärvi, Paula-Sirkka Vähämäki 

Arvovaltainen raati valitsee voittajan kymmenen kärjen joukosta. Voittaja julkaistaan 4.12.

Vapaaehtoistoiminnan lähettiläs

Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa haetaan henkilöä, joka voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. 

Yleisö sai ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa alkusyksystä. Ehdokkaiksi nimettiin 61 omistautunutta vapaaehtoista. Suosikkiaan sai äänestää 31.10. saakka. 

Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Oulussa asuva Heikki Salmela viettää paljon aikaa lapsuusmaisemissaan Vimpelin Lakaniemessä ja on ollut kyläseuran toiminnassa mukana johtaen muun muassa kuntoporras- ja näkötornihankkeita. Hän on mukana myös kylätalon rakentamisessa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.