Keskiviikkona yksi uusi koronavirustartunta Etelä-Pohjanmaalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 172. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 40 151. Eilen tutkittiin 414 näytettä.

Altistuminen lounaskahvilassa

Myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on oleskellut Seinäjoella Pohjan Purtavassa perjantaina 30.10.2020 klo 10.30-11.00. Muiden tuona aikana asioineiden tartuntariski on pieni, koska lounaskahvilassa on huolehdittu turvallisista hygieniakäytänteistä. Asiakkaita kehotetaan kuitenkin seuraamaan oireitaan 14 vuorokauden ajan. Jos lieviäkin koronaan sopivia oireita ilmaantuu, kehotetaan hakeutumaan koronatestaukseen omaan terveyskeskukseen. Terveyskeskuksen ollessa suljettuna pyydämme ottamaan yhteyttä maakunnalliseen päivystysapuun 116117.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA