Yli-Hirvelä liittyy Vedon vahvuuteen

Kun Vedon yhteydenotto tuli, nousivat ihokarvat pystyyn, kuvaili Veli-Pekka Yli-Hirvelä. Kuva: Vedon tiedotus

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yli-Hirvelä tuo Vedon miesten Superpesis-joukkueeseen aimo annoksen kokemusta, sillä hän on pelannut Superpesis-urallaan 395 runkosarjan ja 58 ylemmän loppusarjan ottelua. Kopparina pelaavan Yli-Hirvelän sisäpelirooli on ollut vaihtaja.

35-vuotias ”Velpe” kertoo liittyvänsä Vedon kovaan joukkueeseen nöyrin mielin ja tulevansa tekemään kovasti töitä.

– Taistelu pelipaikoista on kova. Haluan ehdottomasti olla pelaavassa kokoonpanossa. Kun kaikki natsaa, on joukkueella mahdollisuudet vaikka mihin. Tuon Vetoon motivoituneen urheilijan, joka on mukava joukkuepelaaja ja joka laittaa itsensä likoon kovien tavoitteiden takia.

Yli-Hirvelä kertoo kauden jälkeen miettineensä sitä, että mitä hän haluaa vielä urheilijana ja pesäpallolta.

– Selvä ajatus oli, että jos haluan pelaamista jatkaa, pitää olla mahdollisuus menestyä. Omissa unelmissa on muutamat viime vuodet ollut ajatus, että tulisi mahdollisuus päästä vielä huippujoukkueeseen ja tavoittelemaan menestystä.

Seitsenkertainen aikuisten Itä–Länsi-pelaaja kertoo ennen lopullista Veto-pestinsä hyväksymistä käyneensä keskusteluja sekä puolisonsa että työnantajansa kanssa. Molemmista suunnista tuli näytettiin vihreää valoa kautta 2021 silmällä pitäen. Seinäjoella asuva Yli-Hirvelä työskentelee nuorisokodissa ohjaajana ja opiskelee työn ohessa lähihoitajaksi.

Useita kertoja Superpesis-urallaan Vetoa vastaan pelannut Veli-Pekka Yli-Hirvelä kuvailee Vetoa äärimmäisen kovaksi ja menestyneeksi seuraksi.

–Asioita on tehty oikein niin seuran kuin joukkueenkin puolella. Kun Vedon yhteydenotto tuli, nousivat ihokarvat pystyyn. Tuntuu, että on etuoikeutettu olo kun tällainen mahdollisuus itselle tuli.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.