Torstaina yksi koronavirustartunta maakunnassa

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 38 843. Eilen tutkittiin 269 näytettä.

Seuraava mediatiedote koronatilanteesta annetaan maanantaina 2.11.2020 kello 10.30.

Koronatilannetta sairaanhoitopiirissä voi seurata sairaanhoitopiirin nettisivulla, jonne päivittyy sekä tartuntatilanne että sairaanhoitopiirin kautta tutkittujen koronavirusnäytteiden määrä www.epshp.fi/korona.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.