Ankkuri jatkaa Vedossa

Ismo Ankkuri toimii myös jatkossa Vedon miesten Superpesis-joukkueen kakkospelinjohtajana. Veto ja Ankkuri ovat allekirjoittaneet kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

Ankkuri kertoo vetäneensä happea kauden päättymisen jälkeen ja suunnanneensa ajatuksiaan pois pesäpallosta. Hän päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen, kun Vedon suunnalta kysyttiin halukkuutta kakkospelinjohtajan pestin jatkamiseen.

– Itselle jäi vielä nälkä tavoitella kirkkaintakin mitalia. On hieno mahdollisuus, kun saa olla huippuporukassa ja tietää, että pelataan hyvistä sijoituksista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.