Etelä-Pohjanmaalla maanantaina kaksi uutta koronatapausta — molempien lähde epäselvä

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin maanantaina 19.10. kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartuntalähde on molemmissa epäselvä.

Tapausten kokonaismäärä on nyt 151. Sairaalahoidossa on muutamia potilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 35 742. Eilen tutkittiin 262 näytettä. Vastausviive tutkimuspyynnöstä tulokseen on tällä hetkellä 24 tuntia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.