Järvipohjanmaan pandemiaryhmän tiedote 6.10.2020

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu 6.10.2020 mennessä yhteensä 10 positiivista koronatartuntaa. Altistuneita on 119 henkilöä, joista Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen asukkaita on 108 kappaletta. Tartunnan jäljitystyötä tehdään Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaisesti.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä on kokouksessaan 6.10.2020 sopinut seuraavista varotoimenpiteistä ja suosituksista:

Mainos

Koko yhteistoiminta-aluetta koskevat suositukset (Alajärvi, Lappajärvi ja Vimpeli), ovat voimassa 31.10.2020 saakka:

  • Pandemiajohtoryhmä suosittelee kaikille kolmannen sektorin edustajille ja yksityishenkilöille,että he eivät järjestäisi yli 20 hengen sisä- ja ulkotapahtumia
  • Kasvomaskeja suositellaan käytettävän seuraavissa tilanteissa, joukkoliikenteessä, jossa on lähikontakteja, ei aina voida välttää.
  • Koronavirustestiin hakeutuvat henkilöt matkalla näytteenottoon ja ennen testituloksen valmistumista, jos on välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.
  • Riskialueelta Suomeen saapuvat matkustajat, heidän siirtyessä maahantulopisteeltä karanteeniin tai jos heillä on karanteenin aikana välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.
  • Toisen asteen oppilaitoksissa.
  • Julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.