Koronatartuntojen määrä nousussa Järvi-Pohjanmaalla

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmän ja Epshp:n COVID -19 johtoryhmän edustajat linjasivat, että Vimpelin lukio-opetus siirtyy etäopetukseen 5.-11.10.2020 väliseksi ajaksi. Tällä helpotetaan perusopetuksen järjestämistä. Lisäksi annetaan suositus siitä, että kolmannen sektorin edustajat ja yksityishenkilöt eivät järjestäisiyli 20 hengen tapahtumia, kunnes tilanne rauhoittuu.

Muilta osin ohjeistus Vimpelin kuntalaisille jatkuu samoilla linjoilla kuin eilen, 1. lokakuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.