Keskiviikkona kuusi uutta koronatartuntaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin keskiviikkona kuusi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista viisi liittyy ruskamatkailuun Ylläksellä ja yksi aiempaan ulkomailta saatuun tartuntaan. Ylläkseltä saatuja koronavirustartuntoja on todettu toistaiseksi kahdeksan. Valtaosa ruskamatkailun aikana saaduista tartunnoista ei liity toisiinsa. Tartunnan jäljitystä johtaa Lapin sairaanhoitopiiri.

–Matkustaminen näyttää nyt tuovan tartuntoja maakuntaan, joten myös vapaa-ajan matkustamista tulisi tarkoin harkita. Maakuntana emme voi eristäytyä, mutta omilla valinnoilla voimme vaikuttaa koronatilanteen kehittymiseen maakunnassamme, ylilääkäri Matti Rekiaro sanoo.

Koronavirustartuntojen kokonaismäärä Etelä-Pohjanmaalla on 83. Sairaalahoidossa on muutamia koronaviruspotilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 27 922. Keskiviikon aikana tutkittiin 400 näytettä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.