Eilen jälleen kaksi uutta koronatapausta — Järvi-Pohjanmaalla todettuihin koronatartuntoihin liittyy laaja joukkoaltistuminen

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen kaksi uutta tapausta. Tartuntojen kokonaismäärä on 85. Molemmat tartunnat liittyvät Lapin ruskamatkailuun. Jäljitystyö on tehty. Sairaalahoidossa on muutamia koronaviruspotilaita.

STM:n kehoituksesta sairaanhoitopiirit ovat koonneet alueilleen työryhmän ”nyrkin”, jolle kuuluu maakunnallisen tilannekuvan ylläpito ja mahdollisten rajoitussuositusten tekeminen ja väestölle tiedottaminen. Etelä-Pohjanmaan nyrkkiin kuuluu edustajia sairaanhoitopiiristä, alueen kolmesta terveyskeskuksesta, THL:stä, aluehallintovirastosta ja Elystä. Eilen pidetyssä Etelä-Pohjanmaan ensimmäisessä kokoontumisessa päätettiin, että maskeja tulee käyttää kaikissa yleisötilaisuuksissa, kuten urheilutapahtumissa, kulttuuritapahtumissa ja seurakuntien tilaisuuksissa. Nyrkki kokoontuu viikoittain.

Järvi-Pohjanmaalla todettuihin koronatartuntoihin liittyy laaja joukkoaltistuminen.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 28 331. Eilen tutkittiin 416 näytettä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.