Etätyötiloissa pidetään avoimet ovet Kauhavalla, Vimpelissä, Evijärvellä ja Lapualla

ETÄTYÖTILALLE on tarvetta. Useat pendelöivät töihin toiselle paikkakunnalle, lähikaupunkeihin tai kauemmas ja lomalaisilla on usein toive pidentää lomaansa. Etätyöpisteen kautta voidaan tarjota konttorin edut ja kodin läheisyys.  

Tilastojen mukaan Aisaparin alueella on 14 000 pendelöivää asukasta, joista varmasti löytyy monia, joilla on mahdollisuus etätöiden tekemiseen.

Leader Aisapari vetää etätyötilojen kehittämishanketta Rural Working Hubs, jossa tavoitteena on luoda yhteisöllisiä etätyötiloja. Etätyötiloja on mukana Aisaparin alueen eri kunnista. 

Perjantaina 2. lokakuuta vietetään valtakunnallista Unelmien työpäivää. Rural Working Hubs -hanke osallistuu tähän tapahtumaan pitämällä avoimet ovet. Tällöin voi käydä tutustumassa Aisaparin kuntien etätyötiloihin kello 10–14 välisenä aikana. 

Kauhavalla etätyötila sijaitsee LSK Business Parkissa, Lentohotellin aulatilan vieressä (Loppusuora 22) ja Alahärmässä Lehtikelan talossa (Louhikontie 1). Vimpelin kunnan ylläpitämä etätyötila on vanhan osuuskaupan yläkerrassa (Patruunantie 17) ja Evijärven kunnan kunnantalolla (Viskarinaukio 3).

Lapualla tilat löytyvät virkatalolta (Lassilantie 12), mutta siellä avoimet ovet pidetään jo torstaina 1. lokakuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.