Uusia koronatapauksia perjantaina ja lauantaina

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on koronatartuntoja todettu tähän mennessä yhteensä 74. Viimeisimmät tapaukset todettiin perjantaina 25.9. ja lauantaina 26.9. Tapaukset eivät liity toisiinsa. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia koronaviruspotilaita.

Etelä-Pohjanmaalla ilmaantuvuus on 100 000 asukasta kohden 3,6 viimeisen kahden viikon aikana. Koko maan keskiarvo on 17,8.

THL:n 27.9.2020 päivittämä koronakartta

THL:n tietokannassa tapaukset luokitellaan kotikunnan mukaan. Sen sijaan Sairaanhoitopiirin rekisteri sisältää kaikki Etelä-Pohjanmaalla todetut tartunnat kotikunnasta riippumatta. Sairaanhoitopiirin ilmaantuvuusluku on näin ollen jonkin verran korkeampi, mutta sairaanhoitopiirien välisen vertailun vuoksi he käyttävät THL:n ilmoittamaa ilmaantuvuuslukua.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 26 854. Eilen tutkittiin 265 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.