Leea Keto jatkaa Kansalaisopistojen liiton hallituksessa

KANSALAISOPISTOJEN liitto kokousti Hämeenlinnassa perjantaina. Liittokokouksessa valittiin uusi hallitus.

Liiton puheenjohtajana valittiin jatkamaan seuraavan kolmivuotiskauden ajan Vaasan kaupungin opistojen johtava rehtori Sannasirkku Autio. Hänen henkilökohtainen varajäsenensä on Seinäjoen kansalaisopiston rehtori Maija-Liisa Gröhn, joka tosin siirtyy Tampereen kaupungin ylläpitämän kansalaisopiston rehtoriksi piakkoin.

Hallituksessa jatkaa Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä toimivan Järvilakeuden kansalaisopiston rehtori Leea Keto. Hänen varajäsenenään toimii Lapuan kansalaisopiston tekstiilityön aineiden opettaja Tuija Juppo.

Kansalaisopistoja on Suomessa kaiken kaikkiaan 178. Kansalaisopistojen liitto KoL on niiden valtakunnallinen edunvalvontajärjestö.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.