Pyry Alanen Ankkureiden lukkariksi

Ankkurit on kiinnittänyt lukkarikseen Pyry Alasen Mansen riveistä. Kuva: Ankkurit

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALAJÄRVEN Ankkurit on kiinnittänyt lukkarikseen Pyry Alasen Mansen riveistä.

Seurasta kerrotaan, että vuonna 2001 syntynyt Alanen tuo Ankkurien sisäpeliin lisää nopeutta ja on myös loistava vaihtolyöjä. Alanen itse lupaa tuoda Ankkureille rohkeaa ja monipuolista peliä.

Hän ei ole ihan täysi tuntemattomuus Ankkureille. Hän pelasi vuonna 2019 Ankkurien riveissä poikien Superpesistä eli on tuttu mies monelle joukkueessa.

–Alajärveltä löytyy pitkät ja hienot perinteet pesäpallon saralta ja hienoa päästä itse osaksi tätä. Joukkue oli kesällä nuoresta keski-iästään huolimatta ykköspesiksen kärkeä ja hienoa päästä nyt itse mukaan ensi kauden tarinaa rakentamaan. Sisäpelissä pystyn tuomaan joukkueelle lisää etenemisvoimaa ja ulkopelissä lukkarina pelaan rohkeaa ja monipuolista peliä, Alanen sanoo.

Hän kertoo, että häneltä löytyy pelihaluja pankista vielä normaalia enemmän, kun viime kausi meni loukkaantumisesta kuntoutuessa.

–Toivottavasti Ankkureiden kannattajat odottavat yhtä palavasti jo ensi kautta ja päästäisiin keväällä ottamaan mahdollisimman paljon katsojia Kitrolle.

Pelinjohtaja Santeri Särkinen on sopimuksesta innoissaan.

–Potentiaalinen tulevaisuuden huippupelaaja, hienoa että saatiin kiinnitettyä ankkuripaitaan. Sopii mainiosti nuoreen ja nälkäiseen joukkueeseemme. Haastava pelaaja ollut vastustajana, ja nyt onneksi päästään nauttimaan pelistä samalla puolella.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.