Ratkaisu siirtyi lauantaille

Janne Mäkelä palasi sairastuvalta ja löi sunnuntaina Saarikentällä palloa väliin, saldona kuusi juoksua. Juha Puhtimäki lukkaroi.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vedon valmistautumista pronssikamppailuun varjosti sairastelu, jonka vuoksi joukkueen jäseniä aina pelinjohtaja Markku Hylkilää myöten kävi koronatesteissä. Tulokset saatiin nopeasti ja ne olivat negatiivisia. Lauantain otteluun Kerubi Stadionille joukkue saapui ilman Mikko Vihriälää ja Janne Mäkelää, vahvistettuna Tuomo Lönnmarkilla ja Perttu Ollilla, jotka pelasivat vahvan kauden Suomensarjassa.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1–0 (2–2, 4–1) ratketen Lauri Kivisen läpilyöntiin toisella jaksolla. Vedon kolmostilanteen rakentelu katkesi Joensuun tiukkaan ulkopeliin, eivätkä kahdeksan toteutunutta kotiutusyritystä tuottaneet toivottua tulosta JoMan lukkarin Juha Puhtimäen työntäessä omaa lusikkaansa soppaan. Kotiutuksissa onnistuivat Matias Rinta-aho kahdesti sekä Elmeri Anttila. Juoksut toivat Olli Heikkala, Mikko Kanala ja Tuomo Lönnmark.

SUNNUNTAIN ottelussa Janne Mäkelä oli jälleen remmissä ja iski puolet Vedon juoksuista. Lönnmark toimi siepparina ja Matias Rinta-aho kotiuttajajokerina lyöden kaksi juoksua. Vedon kauden viimeinen kotipeli päättyi 2–0 (8–0, 4–2) 1 018 paikalla olleen katsojan sitä todistaessa. Nyt vastaavasti Joensuu kärsi tukkoisuudesta, eikä saanut peliään rullaamaan. Veto vei kolmostilanteet 18–8.

–Oltiin aika arkoja sisällä, totesi JoMan ykköspalkittu Konsta Piironen.

Mainos

Hylkilä oli valmennettaviensa edesottamuksiin tyytyväinen. Joukkue halusi kauden viimeisessä kotiottelussaan näyttää parastaan. Sisäpeliin tehtiin pieniä muutoksia, joilla takatilannepelaamista saatiin parannettua. 

–Hyvä mieli, ja todella kiva vielä viikko tätä kautta jatkaa ja päästä toisen kerran tälle kaudelle paras yhdestä -peliin. Lauantaina taistellaan pronssista viimeiseen asti.

Janne Mäkelä oli lehdistötilaisuudessa tutun vaatimaton. –Ihan hyvä päivä, oli siinä hyviä lyöntejä ja vähän kaverinkin avustuksella, mutta kaikki lasketaan.

Lyödyt juoksut merkittiin Perttu Ruuskalle. Elmeri Anttilalle ja Jere Saukolle. Tuojana kunnostautui kakkospalkittu Mikko Kanala, joka kiirehti kotiin viisi kertaa ennen palloa. Olli Heikkala toi kolme ja Ruuska sekä Anttila kahdet mieheen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.