Evijärven seuraava kunnanjohtaja on joko Mikko Huhtala tai Annukka Annala

EVIJÄRVEN kunnanjohtajan haussa on jäljellä enää kaksi hakijaa. He ovat Evijärven nykyinen hallintojohtaja ja kunnanjohtajan sijaisena jo työskentelevä Mikko Huhtala sekä kauhavalainen kaupunginvaltuutettu (kesk.) ja kansanedustaja Antti Kurvisen avustaja Annukka Annala.

Uuden kunnanjohtajan valitsee kunnanvaltuusto. Se kokoontuu seuraavan kerran 28. syyskuuta.

Maanantain kunnanhallituksen kokouksessa päätettiin, että molemmille hakijoille annetaan sitä ennen tehtäväksi laatia lyhyt esitys siitä, miten he kehittäisivät kunnan toimintaympäristöä yrityksille houkuttelevammaksi.

LAHDENKYLÄN koulu oli myynnissä huutokaupat.comissa heinä–elokuussa. Korkein tarjous oli lopulta vain 4 800 euroa, kun kiinteistön tasearvo on kunnan mukaan noin 150 000 euroa. Kunnanhallitus päätti, ettei koulua myydä siihen hintaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.