Olli Heikkalalle kahden vuoden jatkosopimus Vetoon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kaksi Itä–Länttä ja yhden A-poikien Itä–Lännen pelannut Heikkala ja Veto ovat aikaisemmin tehneet vuoden mittaisia jatkosopimuksia.
– Aikaisemmin olen katsonut vuosittain tilannetta. Nyt oma tilanne oli sellainen, että oli hyvä lähteä rauhoittamaan tilannetta muutamaksi vuodeksi. Vimpelissä homma on toiminut ja on hyvä meininki päällä.

Vedolla on tällä hetkellä 11 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.