Pukkinen sai piirikaraoken erikoispalkinnon

Arja Vesala, Seija Ranta-Knuuttila, keskellä erikoispalkinnon saanut Leena Pukkinen, Seppo Kujala ja äärimmäisenä oikealla Kaj Airaksinen. Kuva: Sointu Ketola

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VUOSI vuodelta yhä useampi liittyy Eläkeliiton eri yhdistyksissä toimiviin karaokekerhoihin, kehittää taitojaan ja innostuu myös kilpailemisesta, kertoi Ulla Harju Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiristä.

–Tuomariston mielestä laulajat ovat yhä taidokkaampia. Laulutaito, rytmi, tulkinta, yleisön huomioiminen, lavakarisma – kaikkia elementtejä tuomaristo joutuu pohtimaan, että päätyvät oikeisiin ratkaisuihin.

Kuuden aluekarsintakilpailun jälkeen valittiin laulajat karaoken mestaruuskisoihin, jotka järjestetään Lehmirannassa lokakuussa. Kivitipussa 16. syyskuuta järjestetystä kisasta tuomaristo valitsi piirin edustajiksi 50-60 -vuotiaiden naisten sarjassa Arja Vesalan (EL Kauhajoki), hänen varahenkilökseen Irma Ketelimäen (EL Alavus), yli 70-vuotiaiden naisten sarjassa Seija Ranta-Knuuttilan (EL Lapua), hänen varahenkilökseen Marja-Terttu Rytkösen (EL Ähtäri), 50-60-vuotiaiden miesten sarjassa Kaj Airaksisen (EL Vaasa), hänen varahenkilökseen Pauli Kankaanpään (EL Seinäjoki) ja yli 70-vuotiaiden miesten sarjassa Seppo Kujalan (EL Ylistaro), sekä hänen varahenkilökseen Arvo-Matias Mansikkaviidan (EL Jalasjärvi).

Tuomaristo valitsi myös erikoispalkinnon saajan. Hän on Leena Pukkinen EL Vimpelistä.

–Tuomaristo ihastui hänen tulkintaansa ja ääneensä, ja näki hänessä paljon kehittymisen mahdollisuuksia. Tuomaristo haluaa kannustaa palkinnon avulla häntä, ja toivoo, että palkinnon siivittämänä hän jatkaisi harjoittelemista. Tuomaristo on ollut yksimielinen erikoispalkinnon saajasta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.