Viikonlopun aikana kaksi toisiinsa liittyvää koronatartuntaa

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella todettiin viikonlopun aikana kaksi toisiinsa liittyvää koronatartuntaa. Tartuntalähde ei ole tiedossa. Karanteeniin asetettiin seitsemän ihmistä. Tartuntojen kokonaismäärä Etelä-Pohjanmaalla on 66. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 22 120. Eilen tutkittiin 114 näytettä.

Mainos

–Tartuntatapausmäärät ovat pysyneet maltillisina ja maakuntamme on kansallisessa kolmiportaisessa luokittelussa edelleen pandemian perustasolla. Altistuneita on kuitenkin selvästi enemmän kuin keväällä, mikä enteilee tilanteen pahentumista. Tällä hetkellä karanteeniin määrättyjä on Etelä-Pohjanmaalla 50, ylilääkäri Matti Rekiaro sanoo.

Koronatilannetta voi seurata sairaanhoitopiirin nettisivuilta. Sinne päivittyy sekä tartuntatilanne että sairaanhoitopiirin kautta tutkittujen koronavirusnäytteiden määrä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.