Kaupunki vuokraa tilat mopoparkille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

MOPOPARKIN toteutuminen Alajärvellä on yhden suuren askeleen lähempänä sen jälkeen, kun kaupunginhallitus hyväksyi vuokrasopimuksen noin 4400 neliön suuruisesta, teollisuusalueella sijaitsevasta alueesta. Kyseinen määräala Alasin-tilasta on kokonaisuudessaan asfaltoitu. Maanvuokrasopimus tehdään viiden vuoden määräajaksi, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana vuoden irtisanomisajalla. Vuokra on 3 729,60 euroa vuodessa. Kaupunki vuokraa alueen edelleen perustettavalle yhdistykselle, jonka kanssa neuvotellaan alueen aitaamisesta ja muista yksityiskohdista.

LEHTIMÄEN Lääkäritalo löysi vihdoin omistajan. Huutokaupat.com-sivustolla siitä tarjottiin 7 750 euroa.

Mainos

KAUPUNKI solmii maanvuokrasopimuksen Hoiskossa sijaitsevan kaupungin mainostaulun maa-alueesta Laakso-tilan tilanomistajan kanssa. Maa-alue vuokrataan 10 vuoden ajaksi 1 800 euron hinnalla, minkä jälkeen vuosivuokra on 180 euroa. 

ALAJÄRVI lähtee mukaan pk-yritysten maakunnallisen omistajanvaihdosneuvonnan rahoitukseen vuosiksi 2021–2023. Maakunnassa omistajanvaihdosneuvontaa on rahoitettu vuodesta 2015 85-prosenttisesti kuntien ja 15-prosenttisesti EP:n Yrittäjien voimin, ja toimintamallista on hyviä kokemuksia. Kulut jakautuvat henkilöstöresurssiin ja tapahtumien järjestämiseen. Alajärven vuosittainen maksuosuus on 3 267 euroa. Aihe on Yrittäjien mukaan tärkeä: lähes puolet alueen pk-yrityksistä suunnittelee omistajanvaihdosta seuraavien 10 vuoden aikana. Tämä tarkoittaa yli 5000 yritystä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.