Myös Evijärvellä aloitetaan kasvomaskien jako vähävaraisille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KUNTAYHTYMÄ Kaksineuvoisen alueen koronavalmiusjohtoryhmä on päättänyt, että kunnat hankkivat ja jakavat vähävaraisille kuntalaisille kaksi kankaista kasvomaskia henkilöä kohden. Vähävaraisuudelle ei aseteta kriteeriä eikä maskin hakijan vähävaraisuutta selvitetä.

Evijärvellä kasvomaskeja jaetaan kunnantalon aulassa 9. syyskuuta alkaen. Maskeja voi käydä hakemassa keskiviikkoisin kello 12–15 ja torstaisin kello 9–12.

Maskit on pakattu valmiiksi kahden kappaleen paketteihin ja pakkauksen mukana tulee käyttöohjeet. Maskeja annetaan pääsääntöisesti vain omaan tarpeeseen eli yksi kahden kappaleen pakkaus hakijaa kohden.

Kansallisen suosituksen mukaan maskin käyttö asianmukaisesti onnistuu yli 15 vuoden ikäisiltä nuorilta, eikä maskisuositus koske pikkulapsia. Tämän vuoksi maskeja ei jaeta alle 15-vuotiaiden käyttöön.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.