Uuden koulun harjannostajaiset Lappajärvellä

Sivistysjohtaja Tarja Puro pitämässä juhlapuhetta. Kuva Hannu Takala.
Lappajärven uuden koulun harjakaisissa oli puheiden lisäksi kenttäruokailu, musiikkiesitys ja myös vapaalle sanalle oli myös varattu mahdollisuus. 

Harjannostajaisia vietettiin Lappajärven uuden koulun työmaalla torstaina kolmantena päivänä syyskuuta kuluvaa vuotta. Paikalla oli valtuutettuja, henkilökuntaa, rakennusväkeä ja oppilaita. Yhteiskoulun rehtori Antti Turpeinen toivotti kaikki paikalle saapuneet tervetulleiksi ja kertoi juhlamenojen kulusta. Oppilaat esittivät kappaleen ”Keltainen”, jonka jälkeen sivistysjohtaja Tarja Puro piti juhlapuheen. Oman puheenvuoronsa saivat myös rakennuttajat sekä kunnanjohtaja Sami Alasara, harjakaisissa oli tarjolla myös kenttäruokailu ja vapaalle sanalle oli myös varattu mahdollisuus. 
 

Käy katsomassa oppilaiden lauluesitys YouTubessa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.