Uuden koulun harjannostajaiset Lappajärvellä

Sivistysjohtaja Tarja Puro pitämässä juhlapuhetta. Kuva Hannu Takala.

Julkaistu:

Aihe:

Harjannostajaisia vietettiin Lappajärven uuden koulun työmaalla torstaina kolmantena päivänä syyskuuta kuluvaa vuotta. Paikalla oli valtuutettuja, henkilökuntaa, rakennusväkeä ja oppilaita. Yhteiskoulun rehtori Antti Turpeinen toivotti kaikki paikalle saapuneet tervetulleiksi ja kertoi juhlamenojen kulusta. Oppilaat esittivät kappaleen ”Keltainen”, jonka jälkeen sivistysjohtaja Tarja Puro piti juhlapuheen. Oman puheenvuoronsa saivat myös rakennuttajat sekä kunnanjohtaja Sami Alasara, harjakaisissa oli tarjolla myös kenttäruokailu ja vapaalle sanalle oli myös varattu mahdollisuus. 
 

Käy katsomassa oppilaiden lauluesitys YouTubessa

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.