Evijärven kunnanjohtajan virkaa haki 11

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN kunnanjohtajan virkaa haki 11 henkilöä.

Hakijat ovat HUK Tuija Ahola Seinäjoelta, filosofian maisteri Annukka Annala Kauhavalta, diplomi-insinööri Heta-Mari Hernesniemi Evijärveltä, hallintotieteiden maisteri Erkki Hirsimäki Parkanosta, hallintotieteiden maisteri Mikko Huhtala Vetelistä, kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri Miika Kataja Helsingistä, merkantti Ari Kirsilä Pietarsaaresta, koneenrakennuksen insinööri ja kauppatieteiden maisteri Raimo Laaksonen Turusta, kauppatieteen ja kasvatustieteen maisteri Eveliina Nokua-Keisanen Alajärveltä, diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Mikko Rantalahti Vimpelistä sekä kauppatieteiden ja taiteen maisteri Eeva Välikangas Kokkolasta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.