Koronatilanne ennallaan

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatilanne on ennallaan, uusia tartuntoja ei ole. Tartuntojen määrä on 62. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita.

–Tilastomme mukaan meillä todettujen tartuntojen määrä on 62. THL:n koronakartassa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin luku on 57. Ero johtuu tilastointitavasta. THL:n tartuntatautirekisterissä tiedot ovat asukkaan kotikunnan mukaan. Meidän tilastoomme rekisteröityvät kaikki täällä testatut ja hoidetut COVID-19-tapaukset, sairaanhoitopiiristä kerrotaan.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 17 767. Eilen tutkittiin 425 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.