Viikonvaihteessa yhteensä viisi uutta koronatartuntaa — mobiilisovellus auttamaan tartuntaketjun katkaisussa

Julkaistu:

Aihe:

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirin koronatilanteessa tapahtui muutos viime viikonvaihteessa, jolloin todettiin yhteensä viisi uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen määrä on nyt 62. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 17 272.  Eilen (30.8.) tutkittiin 190 näytettä.

THL:n on tarkoitus julkaista tänään tartuntaketjujen katkaisua tehostavan maksuttoman mobiilisovelluksen nimeltään Koronavilkku. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni Etelä-Pohjanmaallakin lataisi sovelluksen puhelimeensa. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu. Koronavilkku ei tallenna nimeäsi, syntymäaikaasi tai yhteystietojasi.

Lisätietoja https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/tartuntaketjujen-katkaisua-tehostava-sovellus

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.