Perhehetki ja Sinä riität -ilta: Moms for Kidsin uutta toimintaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

MOMS for kids järjestää syyskauden aikana Perhehetkiä ja naisille suunnattuja Sinä riität -iltoja toimitiloissaan Vimpelissä.

Perhehetkeen saavat tulla lapset ja aikuiset yhdessä viettämään pienen hetken jonkun mukavan puuhan parissa. Iltaan kuuluu iltapala. Ensimmäinen kerta järjestetään torstaina 3.9. kello 18–20, ja silloin pelataan porukalla lautapelejä sekä pulma- ja älypelejä. Osallistujat voivat myös tuoda mukanaan omia pelejään.

Sinä riität -ilta on ilta naisille. Ensimmäisen kerran kokoonnutaan torstaina 10.9. kello 18.

–Illan aihe on jokaiselle omanlainen: riittämisen ja riittämättömyyden tunteet ja kokemukset kumpuavat jokaisella erilaisista asioista, kertovat Anu Pihlaja ja Hanna Kujala yhdistyksestä. –Esimerkiksi työelämän vaatimukset, työttömyys, yksinäisyys, väsymys ihmisten kanssa toimiessa, vanhemmuuden paineet, huoli läheisistä, oman taustan raskaus tai tulevaisuuden pelko, sairaus, menneisyyden painava lasti… Kaikissa näissä meidän monen arkiseen elämään kuuluvissa tilanteissa ja vaiheissa voi nousta mieleen ajatus siitä, riitänkö minä, teenkö tai olenko riittävästi.

Pihlaja ja Kujala toivottavat naiset lämpimästi tervetulleiksi teekupposen äärelle olemaan juuri sellaisia kuin ovat.

–Vertaisryhmän idea on saada tulla kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi juuri sellaisena kuin on — sinuna riittävänä. Illassa saa jakaa omasta elämästään juuri niin paljon tai vähän kuin haluaa, he kertovat.

–Ryhmän asiat ovat luottamuksellisia. Me illan vetäjät pyrimme luomaan turvallisen ja mukavan ilmapiirin. Voit ilmoittaa tulostasi molempiin iltoihinja mahdollisesta erityisruokavaliostasi tai vain tulla paikan päälle. Yhteystiedot löydät tapahtumakalenterista.

Illat ovat osa Sinä et ole yksin -hankkeen toimintaa, jonka Moms for Kids ry sai Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskukselta (STEA).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.