Galleria Kaaren taidenäyttelyssä enteillään syksyä

Maj-Lis Tannerin näyttely Luonnon puraisu on esillä syyskuussa galleria Kaaressa.

Galleria Kaaressa Kauhavalla avautuu 2. syyskuuta syksyn saapumista enteilevä näyttely nimeltään Luonnon puraisu.

Taiteilija Maj-Lis Tannerin luonto muodostuu väreistä ja kokemuksista. Ne kaikki ovat piirtyneet hänen muistiinsa, ja hän maalaakin luontoa ulos muististaan. Maalaukset ovat tarinoita vaellus- ja muilta retkiltä niin pääkaupunkiseudun lähimetsistä kuin Lapista, ja niissä pääosassa ovat yhtä lailla elävät kuin kuolleet puut, eläimet, kasvit ja kukat.

Luontotarinat on toteutettu ekspressiivisesti öljyllä isokokoisille kankaille. Näyttely on auki 2.–29.9. maanantaina ja torstaina kello 12–19, tiistaina ja keskiviikkona 12–18, perjantaina 10–16 ja lauantaina 11–15.

Juttua muokattu klo 12.55: Kaari on lauantaisin auki kello 11–15, ei 10–15.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.