Kortesjärven entistä kunnantaloa huutokaupataan

KORTESJÄRVEN palvelutoimisto on laitettu myyntiin huutokaupat.comiin. Se on kaupungin mukaan elinkaarensa lopussa ja vajaakäytössä. 

Rakennuksessa toimi loppuvuoteen 2019 saakka Kauhavan kaupungin maaseutu- ja lomatoimi. Sisäilmaongelmista johtuvia käyttökieltoja on tehty rakennuksen toiseen kerrokseen ja kellaritiloihin. Ensimmäisessä kerroksessa toimii edelleen jääkärimuseo, eri yhdistyksiä ja liiketoiminnan harjoittajia. 

Huutokauppa päättyy perjantaina 18.9. kello 17.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.