Finsumäen markkinat tuloillaan

Finsumäen Markkinat pidetään Kortesjärvellä S-marketin piha-alueella lauantaina elokuun 29. päivänä.

PERINTEISET Finsumäen Markkinat järjestetään elokuun viimeisenä lauantaina S-marketin piha-alueella Kortesjärven taajamassa. Päivän ohjelma markkinoilla on perinteinen sisältäen julkisuuden henkilöitä, musiikkia sekä perinteistä markkinatunnelmaa.

Markkina-asioista vastaava Tapio Salo kertoo tapahtuman organisoinnin sujuneen suunnitelmien mukaan. Markkinoiden tilanne vaikuttaa tällä hetkellä vakaalta. Hän itse suhtautuu kuun lopussa järjestettäviin markkinoihin odottavaisin mielin.

–Täytyy sanoa, että päätös järjestämisestä oli oikea, sillä kysyntää näyttää olevan, Salo kommentoi.

SALO kertoo tapahtuman valmistelujen sujuneen tänä vuonna edeltäjä vuottansa helpommin. Tähän on vaikuttanut suoraan Sivuluisurockin tapahtumapaikan siirtyminen tien toiselle puolelle.

–Myyjät saavat jäädä iltapäivällä keräämään omia kamppeitaan aivan kaikessa rauhassa. Kyllä viime vuonnakin asiasta selvittiin, mutta mukavampihan se näin on, ettei hirveä tulipalokiire ole heti päivän jälkeen, Salo sanoo.

Päivälle on luvassa mielenkiintoisia puhujia. Salo toteaa varsinkin poliittisten järjestöjen puolelta markkinoiden herättäneen runsaasti huomiota.

Mainos

–Kokoomuksen Paula Risikko on juhlapuhuja. Keskustalta paikalle ovat tulossa molemmat puheenjohtaja ehdokkaat. Suunnitelmissa on, että juontaja pitää heille jonkinlaisen tenttauksen, Salo informoi.

FINSUMÄEN markkinat on järjestetty Kortesjärvellä jo useiden vuosikymmenien ajan mittaisen ajanjakson. Salon mukaan markkinoista hienon tapahtuman tekee sen perinteikkyys ja sen aikana tapahtuvat kohtaamiset.

–Se on ollut aina tapaamistapahtuma niin entisille kuin myös nykyisillekin kortesjärveläisille jo 40 vuoden ajan. Paljon pääsee aina näkemään tuttuja, joita ei välttämättä muulloin tule vuoden mittaan kohdattua, Salo tarkentaa.

Salo ohjeistaa markkinavieraita huolehtimaan korostetusti hygieniasta ja turvaväleistä tapahtumapaikalle saavuttaessa. Vallitsevat olosuhteet on huomioitu järjestämisen puitteissä.

–Viranomaisten ohjeistuksen mukaan mennään. Jokaista myyjää on informoitu asiasta ja yleisölle kerrotaan tapahtuman alussa, kuinka alueella tulee toimia. Toivotan vielä lopuksi kaikki lämpimästi tervetulleiksi tähän hienoon paikalliseen markkinatapahtumaan, Salo päättää.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kortesjärven Järvi-Veikkojen perinteinen Kortesjärven Joulu -lehti on ilmestynyt.

Kortesjärven Joulu on ilmestynyt

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikkojen julkaisema Kortesjärven Joulu-lehti on ilmestynyt. Tämän vuoden lehti on jo 35. vuosikerta! Tuhti

Kortesjärven Järvi-Veikkojen perinteinen Kortesjärven Joulu -lehti on ilmestynyt.

Kortesjärven Joulu on ilmestynyt

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikkojen julkaisema Kortesjärven Joulu-lehti on ilmestynyt. Tämän vuoden lehti on jo 35. vuosikerta! Tuhti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.