Kolme uutta koronatartuntaa Etelä-Pohjanmaalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirissä on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä alueella on nyt 56. Viimeisimmät kolme tartuntatapausta liittyvät toisiinsa.

Sairastuneille on tehty eristämispäätös ja altistuneiden jäljitys on käynnissä. Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita.

Mainos

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 13 440. Eilen tutkittiin 555 näytettä. Koronanäytteen vastausviive on tällä hetkellä keskimäärin kaksi päivää, mutta viive voi olla jopa 5–7 päivää, koska osa näytteistä lähetetään ulkopuolisiin laboratorioihin tutkittavaksi. Kiireellisimmät näytteet pystytään kuitenkin tutkimaan saman päivän aikana omassa mikrobiologian laboratoriossa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.