Kansanedustaja Antti Kurvinen työskentelee päivän museoharjoittelijana Kortesjärvellä

Julkaistu:

Aihe:

SUOMEN museoliitto järjestää jäsenmuseoidensa kanssa 24.-28.8. Poliitikon museoharjoittelu -teemaviikon, jonka aikana museot esittelevät toimintaansa päättäjille eri puolilla Suomea yhden päivän aikana. Päivän ohjelma on käytännönläheinen, ja tarkoituksena on antaa päivitetty kuva museoista ja niiden toiminnasta museonäyttelyiden takana.

Kansanedustaja ja Kauhavan kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Antti Kurvinen osallistuu tiistaina 25.8. kello 9–13.15 “työharjoitteluun” Suomen jääkärimuseossa Kortesjärvellä.

Kansanedustajamme pääsee tutustumaan sekä työhön “kulissien takana” että yleisötyöhön Suomen jääkärimuseon aukioloaikana. Yleisö on tervetullut museoon aukioloaikana tiistaina kello 12–16 seuraamaan, miten kansanedustaja selviää vaikkapa avustavana museo-oppaana.

Mainos

MUSEOLIITTO järjestää teemaviikon tänä vuonna viidettä kertaa. Viikko on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Viime vuonna yli 70 päättäjää tutustui ympäri Suomen museoihin ”työharjoittelun” merkeissä. Palaute sekä museoilta että poliitikoilta on ollut hyvin positiivista. Kauhavalla tätä tempausta ei ole ennen toteutettu eli Antti Kurvinen on täällä ensimmäinen poliitikko museotyössä.

Teemaviikkoon osallistuville päättäjille tempaus tarjoaa mahdollisuuden saada ajankohtaista tietoa museoalasta, tutustua monipuoliseen museotyöhön sekä meillä Kauhavalla, tutustua lähemmin yhteen tärkeään Suomen erikoismuseoon, sen toimintaan ja mahdollisuuksiin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.