Jaatinen ja Isoranta Veto-paitaan

Pihla Jaatinen (vas.) ja Minttu Isoranta jatkavat Vedossa. Kuva: Ville Vuorinen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN Vedon naisten Korisliiga-joukkueessa viime kaudella esiintyneet Pihla Jaatinen ja Minttu Isoranta edustavat Vetoa myös tulevalla kaudella. Molemmat ovat tehneet seuran kanssa yksivuotiset pelaajasopimukset.

Viime kaudella kaksikko pelasi myös Vedon 17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjajoukkueessa. Vuonna 2003 syntyneet pelaajat opiskelevat parhaillaan Vimpelin lukion palloilulinjalla.

Minttu Isoranta on Vedon oma kasvatti. 175-senttinen laituri debytoi naisten pääsarjatasolla kaudella 2018–2019. Takamies Pihla Jaatinen on Lapuan Korikobrien kasvatti. 169-senttinen pelaaja pelasi viime kaudella 22 naisten Korisliigan ottelussa.

Veto valmistautuu parhaillaan seitsemänteen kauteensa naisten pääsarjatasolla. Joukkue avaa kautensa lokakuun kymmenentenä päivänä kotiottelulla sarjanousija Tampereen Pyrintöä vastaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.