Kauhava hakee lisää valtionosuutta

KAUHAVAN kaupunginhallitus päätti hakea kahta miljoonaa euroa kuntien harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta kuluvalle vuodelle.

Kunnan valtionosuuteen voi hakea korotusta, jos kunta tarvitsee taloudellista tukea. Kauhavan vuoden 2019 tilinpäätös oli 6,8 miljoonaa euroa alijäämäinen ja kuluvan vuoden talousarvio 3,2 miljoonaa alijäämäinen. Lisäksi kuluvan vuoden tulokseen liittyy koronan vuoksi monia epävarmuustekijöitä. Vaikka kaupungin taseeseen on kertynyt ylijäämää 2,4 miljoonaa euroa, ylijäämäpuskuri syödään loppuun tämän vuoden aikana.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.