Etelä-Pohjanmaalla yksi uusi koronavirustartunta

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirin alueella todettiin eilen 13.8. yksi uusi koronavirustartunta. Koronavirustartuntojen kokonaismäärä on nyt 49. Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita.

Uusin tartunta on lähtöisin ulkomailta. Altistuneita on hyvin vähän ja heidät on määrätty karanteeniin. Tietosuojasyistä emme anna lisätietoja tapauksesta.

Sairaanhoitopiirissä on 14.8. mennessä tutkittu 10 569 näytettä. Näytemäärät ovat kasvussa, esim. eilisen päivän aikana otettiin 224 näytettä. Näytemäärien lisääntyminen on kasvattanut myös vastausviivettä.

Koronatilannetta sairaanhoitopiirissä voi seurata Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin nettisivuilla, jonne päivittyy sekä tartuntatilanne että sairaanhoitopiirin kautta tutkittujen koronavirusnäytteiden määrä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.