Vedon korisjoukkueelle uusi amerikkalaisvahvistus

VIMPELIN Veto on tehnyt sopimuksen amerikkalaissentteri Destinee Youngin, 25, kanssa.

185-senttinen sisäpelaaja pelasi viime kaudella Portugalissa Benfican joukkueessa tehoin 12,3 pistettä/8,9 levyriä ottelua kohden.Young on pelannut myös kaksi kautta Saksan pääsarjassa. Young valmistui Old Dominionin yliopistosta keväällä 2017. Siellä hän pelasi samassa joukkueessa Suomen maajoukkuepelaaja Annika Holopaisen kanssa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.