Severi Lassilalle jatkosopimus Vetoon

Severi Lassila. Kuva: Virpi Poikelin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VEDON omiin kasvatteihin kuuluva Severi Lassila jatkaa Vedossa ainakin kaksi seuraavaa kautta.

Kaksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt linjapelaaja on pelannut Superpesiksen runkosarjassa 226 ottelua, joista hän on pelannut 161 kakkospolttajana, 48 kolmospolttajana, 16 kakkoskopparina ja yhden ottelun kakkosvahtina.

Ensimmäisen kerran hänet nähtiin Vedon miesten Superpesis-joukkueessa heinäkuussa 2011. Hän on pelannut urallaan neljä miesten ja neljä A-poikien Itä–Länttä sekä yhden B-poikien Itä–Lännen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.