Mariah Miller liittyy Vedon korisnaisiin

VIMPELIN Veto on tehnyt sopimuksen amerikkalaispelaaja Mariah Millerin, 21, kanssa.

183-senttinen Miller pelasi koko yliopistouransa Clevelandin joukkueessa. Miller saalisti viime kaudella 16,8 pistettä ottelua kohden/7,6 levypalloa ja 1,6 syöttöä. Miller on monipuolinen pelaaja joka pystyy pelaamaan monella eri pelipaikalla. Hänet on valittu kahdesti konferenssin ykköstähdistöön.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.