LaVen yleisurheilijoille mitalisadetta SM-kisoista

Terhi Kangastie (vas.) ja Petra Väkeväinen nappasivat SM-kisoista pistesijat. Kuva: Hanna-Leena Mäenpää

Julkaistu:

Aihe:

VIIKONLOPPUNA kisattiin 14–15-vuotiaiden SM-kisat Naantalissa ja 16–17-vuotiaiden SM-kisat Pedersöressä.

Keli oli molemmissa kisapaikoissa paahtavan kuuma. Lappajärven Veikoilta kilpailemassa oli yhteensä viisi yleisurheilijaa, joista jokainen saavutti vähintään pistesijan. Yhteispotti oli kolme SM-mitalia ja kolme SM-pistesijaa.

Jaakko Tenhunen kiskaisi M17-sarjassa moukarinsa ennätyslukemiin 62,77, ja hänen kaulaansa ripustettiin kisan jälkeen SM-pronssimitali. Juho-Joel Mäenpää heitti huonoista tuuliolosuhteista huolimatta jännittävässä kiekkokisassa myös SM-pronssia M17 kiekossa tuloksella 45,85.

Terhi Kangastie heitti kovatasoisessa N16 moukarissa hienosti viidenneksi tuloksella 47,48. Petra Väkeväinen loikki N16-sarjan kolmiloikassa finaaliin ja hyppäsi finaalissa kuudenneksi loistavalla 11,15 metriä kantaneella hypyllään.

Naantalissa Janna-Juulia Mäenpää hyppäsi T14-sarjan seipäässä suomenmestariksi sivuten omaa ennätystään tuloksella 330. Mäenpää hyppäsi seuraavana päivänä myös T14 pituuden loppukilpailuun sijoittuen kahdeksanneksi tuloksella 4,98.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.