Vedon korisnaisille sopimuksia

Kuva: Ville Vuorinen

NAISTEN Korisliigassa pelaava Vimpelin Veto on tehnyt pelaajasopimukset Anni ja Riikka Kujala kanssa.

Pelinrakentajina pelaava kaksikko jatkaa Vedossa kaudella 2020–21. Anni Kujala on pelannut seitsemän kautta ja yhteensä 162 ottelua pääsarjassa. Viime kaudella hänen tehonsa olivat 6,1/2,3/2 syöttöä ottelua kohden.

Riikka Kujalan viime kauden saldo oli 7,0/2,8/2 syöttöä per ottelu. Hän on pelannut myös kaksi kautta ulkomailla NCAA:ssa Wyomingin yliopistossa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.