Vimpeli-Seura muisti musiikin harrastajia stipendein

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yhdeksännen luokan valinnaisen musiikin kurssin opiskelijat Milena Manninen, Siiri Peltokangas, Lilian Rannanpää, Viivi Pekkala ja Konsta Kataja saivat kukin stipendin Vimpeli-Seuran lahjoittamasta 150 euron lahjoituksesta ”kiitoksena ilosta, jota olet jakanut koulullemme musiikin kautta kuluvana lukuvuotena. Toivomme, että innostuksesi musiikkiin säilyy ja vahvistuu entisestään”, evästi Vihriälä saatesanoissaan.

Stipendin saajat ovat opiskelleet useampia kursseja koulun tarjoamaa valinnaismusiikkia myös 9. luokalla innostusta osoittaen. Sen lisäksi he ovat esiintyneet pienemmissä ja isommissa tilaisuuksissa koulun arjessa ja juhlassa sekä isossa yhteiskoulun ja lukion vanhempainillassa.

VIHRIÄLÄ otti yhteyttä Vimpeli-Seuran puheenjohtajaan Jari Takalaan kysyen tukea musiikkia opiskelevien nuorten muistamisiin.

–Näin iloinen yllätys puhelusta seurasi. Koulu sai vapaat kädet käytännön toteutuksiin, kertoi Vihriälä.

– Raha ei ole suuri, mutta varmasti piristää ja ehkä antaa motivaatiota. Toivottavasti nuorten joukosta tulee uusia kykyjä, ja että pärjäävät musiikin saralla. Jatkossakin haluamme olla tukemassa nuoria, ehkä muullakin kuin musiikin alalla. Toivomme, että saamme nuoria mukaan sekä seuran toimintaan että Museolla soi -tapahtumaan, Takala totesi.

Covid-19 -pandemia peruutti ensi kesälle suunnitellun Museolla soi -tapahtuman, mutta se voidaan mahdollisesti järjestää syksyllä hieman toisenlaisessa muodossa. Moni muukin seuran suunnitelma jäi tältä kesää tai siirretään tulevaan.

–Nyt mennään terveyden ehdoilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.