Kaupunginvaltuuston kokoukset suljetaan yleisöltä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALAJÄRVELLÄ kaupunginvaltuuston kokoukset muutetaan väliaikaisesti vain etänä seurattaviksi. Laki   kuntalain väliaikaisesta muuttamisesta on voimassa 31.5.2021 saakka ja mahdollistaa kokouksien julkisuuden muuttamisen. Kokouksia voi seurata vain sähköisesti videopalvelun kautta. Linkki videopalveluun laitetaan kaupungin kotisivuille ja kaupungin sosiaalisen median kanaviin kokouspäivänä.

KAUPUNGINHALLITUS päätti sitoutua Valtionavustus SOTE-rakenneuudistusta tukevaan alueelliseen valmisteluun 2020–2021 edellyttäen, että vaadittava kuntarahaosuus katetaan hankesuunnitelman mukaisesti Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinnon työpanoksen siirrolla, ja että hankkeen rekrytointi toteutetaan avoimella haulla pois lukien tietohallinnon työpanoksen siirron edellyttämät resurssit.

MONITOIMIHALLIN taloudellinen loppuselvitys tuotiin tiedoksi kaupunginhallitukselle. Monitoimihallin suunnittelu aloitettiin vuonna 2017, rakentaminen pääsi alkamaan kesällä 2018 ja rakennus otettiin käyttöön syksyllä 2019. Kaiken kaikkiaan hankkeeseen varattiin rahaa 5 355 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö tuki hanketta 750 000 eurolla. Yhteensä rakentamiskustannukset olivat 5 238 189,38 euroa. Ensikalustamiseen eli urheiluvälineistön, -irtokaluston ja siivoustoimen laitteiston hankintaan käytettiin 240 894,08 euroa, kun sitä varattiin 250 000 euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.