Lehto ennustaa lämmintä, kuivahkoa kesää

Marko Lehto ennustaa säätä lukemalla luonnon merkkejä. Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

MINUN näkemykseni mukaan tulee lämmin kesä, povaavat toiset mitä povaavat, toteaa Lehto.  –Nyt tulee melko samanlainen kesä kuin kaksi vuotta sitten, mutta ei ihan niin kuuma.

Lämmin kesäsää alkaa noin kuukauden päästä, kesäkuun alkupuolella. Juhannus on Lehdon arvion mukaan lämmin, mutta sen jälkeen alkaa vajaan kahden viikon mittainen viileämpi jakso, jolloin saadaan myös sateita. –Kun tuuli kääntyy taas lämpöiselle, lämmintä riittää. Eikä ole kovin tuulista. Kesä on melko kuiva kaiken kaikkiaan. Parhaat lomasäät ovat heinäkuun lopulla ja elokuun alussa.

Lämmintä riittää aina syyskuun lopulle saakka. –Syyskuussa on tosi lämpimiä päiviä!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.