Kortesjärveläiset ovat oppineet take awayn makuun

Kortesjärveläiset ovat Marita Huhmarsalon mukaan oppineet ostamaan take away -ruokaa. Kuvassa Huhmarsalo ja Jari Syväjärvi. Kuva: Seo

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN Seo-huoltoasemalla Covid-19-pandemia on näkynyt jopa ruoan menekin kasvuna. Kortesjärveläiset ovat hänen mielestään oppineet ostamaan ruokaa mukaan.

–Vaikka ruoka tarjoillaan ainoastaan take awaynä, on menekki kasvanut, Marita Huhmarsalo Seolta kertoo. –Valmistamme esimerkiksi ranskalaisia, perunamuusia leikkeellä, hampurilaista, pizzaa, pullaa ja kahvia. Kaikkia edellä mainittuja myydään edelleen mukaan. Ja Valion tilauspisteenä kun ollaan, niin myös Valion tuotteiden, kuten pasteijoiden ja karjalanpiirakoiden, menekki on kasvanut.

Seo on joutunut lomauttamaan yhden kolmesta työntekijästään, koska aukioloaikoja on supistettu ja siksi työväen tarvekin on pienentynyt. Aiemmin aukioloajat olivat arkisin kello 8–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18, kun nyt huoltoasema on auki enää maanantaista torstaihin kello 8–12 ja perjantaisin kello 13–17. Myöskään kesän tuuraajaa ei ole vielä palkattu.

Huhmarsalo sanoo, että hänen omasta arjestaankin on tullut raskaampaa, vaikka hän kertoo silti jaksavansa töissä hyvin. Siitä hän kiittää asiakkaita. Poissa ovat tosin esimerkiksi huoltoasemille ominaiset kahvipöytäparlamentit.

–Meidän asiakkaat on ihan huippuja, ja paluuta arkeen odotan kovasti.

Miten aiotte selvitä vaikeista ajoista?

–Uskotaan tulevaisuuteen ja siihen että poikkeustilanne päättyy aikanaan, Huhmarsalo tuumii. –Suuri kiitos jokaiselle asiakkaalle, jotka näinäkin aikoina palvelujamme käyttävät. Joustamme aukioloajoissa tarpeen mukaan. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin ratkaisu varmasti saadaan. Kaikki palvelut, kuten hydrauliletkut, rengastyöt, matkahuolto, toto ja veikkaus toimivat edelleen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.