Valtuuston keskustelua kuntaliitosselvityksestä voi seurata livelähetyksenä

ALAJÄRVEN kaupunginvaltuuston kokousta on mahdollista seurata livelähetyksenä YouTuben kautta tänään kello 18.30 alkaen. Kokous pidetään fyysisesti monitoimihallin kokoustilassa klo 18.30. Esityslistalla on muun muassa lausuntopyyntö kuntarakennelain mukaisen erityisen kuntajakoselvityksen asettamisesta, jossa Kyyjärven kunnalle etsitään liitoskumppania.

Mahdollisuus seurata kokousta paikan päällä monitoimihallissa rajataan enintään 10 henkilöön. Monitoimihalliin järjestetään lisäksi erikseen tila, jossa kokousta voi seurata videoyhteyden välityksellä.Kaupunki suosittelee, että kokousta seurattaisiin lähetyksen välityksellä.

Eduskunnan käsittelyssä on hallituksen muutosesitys kuntalakiin. Sen mukaan kaupunginvaltuuston julkisen kokouksen yleisöjulkisuus voidaan toteuttaa siten, että kokousta voi seurata vain sähköisesti. Kun lakimuutos tulee voimaan, yleisöjulkisuus toteutetaan vain sähköisesti.

Linkki livestreamiin löytyy kaupungin facebook-sivulta.

Jaa juttu: