Valtuuston keskustelua kuntaliitosselvityksestä voi seurata livelähetyksenä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mahdollisuus seurata kokousta paikan päällä monitoimihallissa rajataan enintään 10 henkilöön. Monitoimihalliin järjestetään lisäksi erikseen tila, jossa kokousta voi seurata videoyhteyden välityksellä.Kaupunki suosittelee, että kokousta seurattaisiin lähetyksen välityksellä.

Eduskunnan käsittelyssä on hallituksen muutosesitys kuntalakiin. Sen mukaan kaupunginvaltuuston julkisen kokouksen yleisöjulkisuus voidaan toteuttaa siten, että kokousta voi seurata vain sähköisesti. Kun lakimuutos tulee voimaan, yleisöjulkisuus toteutetaan vain sähköisesti.

Mainos

Linkki livestreamiin löytyy kaupungin facebook-sivulta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.